Nyheter

Frostfria kylskåp
Dynamisk luftkontroll

Total frihet och flexibilitet förbevarande av matvaror tack vareteknologin Frostfri dynamisk luftkontroll.

Modernt, minimalistiska linjer, pekskärmsdisplay och ergonomisk utformning gör det nya kylskåpet enkelt att använda och idealiskt att placera i alla miljöer.

Pekskärmsdisplay
Vissa modeller i den nya serien har en pekskärmsdisplay: intuitivt enkel. Den visar exakt vad kylskåpet gör och möjliggör att de olika funktionerna kan aktiveras med en bekväm beröring.

Rymmer mer
Det är lättare att använda och hålla rent och ger bättre översikt över matvarorna på hyllorna. Tack var utformningen erbjuder de nya modellerna ytterligare 20 liter utrymme motsvarande 60 konservburkar!

Ergonomiska handtag
Distinkt formgivning, speciellt de yttre handtagen, ger kylskåpet ett elegant och modernt utseende. Indesit erbjuder också en alternativ modell med infällda handtag för större placeringsfrihet.

Frostfri dynamisk luftkontroll

Systemet för frostfri dynamisk luftkontroll garantera jämn och konstant temperatur i kylutrymmet och hindrar frost från att bildas i utrymmet vilket innebär ingen långvarig avfrostning. Den nya flerflödeskanalen är utformad för perfekt luftcirkulation: luftflödet är inte riktat mot matvarorna men strömmar i cirkel runt hyllorna. Detta håller matvarorna i optimal miljö, omgivna av konstant kallt luftflöde.

Snabb justering av intern
temperatur

Med den nya borstlösa radialfläkten kan den inställda temperaturen nås mycket snabbare: nerkylningstiderna efter att ha öppnad dörren är 40 % kortare än i ett traditionellt kylskåp.


Snabbinfrysning

Denna funktion sänker temperaturen snabbt till lägsta nivå under en kort tid vilket påskyndar infrysningen av färska matvaror så att de håller sig färska under längre tid.

Snabbkylning

För färska matvaror som kräver snabb nedkylning sänker denna funktion temperaturen i kylutrymmet på några få minuter för att bättre bevara matvarorna.

Klass A+

Fullt utbud kylskåp i klass A+: optimal kylning och bevarande av matvaror med 20 % högre energisparande än ett kylskåp i klass A.

Tystare

Optimala prestanda min lägsta ljud. Den nya radialfläkten gör kombinationen kylskåp-frys tystare, bekvämare och mer funktionell.

Kraftigare hyllor

Hyllorna är kraftigare och kan belastas med mer än 25 kg utan att böjas.