Hållbarhetsbetyg från EcoVadis
– Guldmedalj 2023

Vi har tilldelats EcoVadis guldmedalj 2023 för vårt arbete med hållbarhet, etik och socialt ansvar.
Hållbart, pålitligt, beprövat.

LIFE PROOF.

Indesit har som mål att skapa lättanvända och pålitliga vitvaror som bidrar till att göra vardagen enklare.

Våra produkter är vackra, enkla och pålitliga.

Framför allt är de hållbara och tåliga (Life Proof).

Innovativa vitvaror

FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID

Vi fortsätter att identifiera nya sätt att minska vår miljöpåverkan. Det inkluderar allt från produktion på hög nivå, ner till detaljerna i våra produkter. Vi erbjuder ett brett utbud av energieffektiva och innovativa vitvaror, fyllda med funktioner som sparar tid, energi och pengar.

En av våra senaste innovationer är Water Balance Plus-programmet i våra tvättmaskiner. En sensor optimerar vattenförbrukningen under varje fas av tvättcykeln genom att endast använda den mängd som krävs för det som ska tvättas. Du sparar inte bara vatten, utan också den energi som krävs för uppvärmningen.

Så lätt att använda att alla kan hjälpa till.

#DOITTOGETHER

Med Indesit kan alla dela på hushållsarbetet. Vi uppmuntrar hela familjen att dela på uppgifterna och föregå med gott exempel.

Våra vitvaror är så enkla att använda att alla kan hjälpa till. Det har aldrig varit enklare att skapa en mer positiv och sund familjemiljö där alla uppmuntras att vara delaktiga. Genom att använda denna samarbetsmetod kommer dina barn att ta med sig den här synen på hushållsarbete in i vuxenlivet.