russiaukraineindesit_website_icon_set_final_2

Två sekunder, en tryckning, noll problem

Tvätt- och torklösning för alla

Din dagliga tvätt klar på 45 minuter.

 • Push&Wash + Dry
 • Wash&Dry
 • Anti-Stain
 • Airfresh
 • Sport-alternativ
 • Push&Wash + Dry

  En knapptryckning: det är allt som behövs för att starta maskinen, ställa in programmet och starta tvätt- och torkcykeln. Så enkelt är det

 • Tvätta och torka på 45 minuter

  Wash&Dry har en snabb och effektiv 15 minuters tvättcykel följt av en 50 minuters torkcykel. Sen särskilda Wash&Dry-tekniken ser till att plaggen blir enkla att stryka och klara att användas

 • Hejdå, envisa fläckar.

  Välj typ av fläck och låt diskmaskinen göra resten: den väljer automatiskt den bästa diskinställningen för att avlägsna fläckarna. Luta dig tillbaka och ta det lugnt. Food: vin, frukt, dressingar, såser och andra organiska fläckar. Work: bläck, motorolja, osv. Outdoor: lera och gräs och andra typiska utomhusfläckar. För bomulls- och syntetcykler vid 30 till 60 °C.

 • Airfresh

  AirFresh-cykeln fräschar upp rena plagg på bara 30 minuter. Trumman rör sig på ett särskilt sätt som gör att varm luft tränger in i fibrerna och avlägsnar rök, fett och andra partiklar

 • För alla sportkläder

  Välj typen av sportkläder så ställs rätt tvätt- och torktemperatur in automatiskt. Sport shoes: sneakers, löparskor och alla andra typer av sportskor. Gym Kit: för att tvätta träningskläder och handdukar. Technical fibres: nylon, polyester, spandex och andra liknande tyger

Push&Wash-teknik

Turbo-programmeringsteknik

En knapptryckning: det är allt som behövs för att starta maskinen, ställa in programmet och starta tvättcykeln. Du får gnistrande ren tvätt på 45 minuter.

Maskiner för alla

Två sekunder: en enkel knapptryckning.
En knapp: starta maskinen, välj och starta ditt dagliga Wash&Dry-program, idealiskt för både bomulls- och syntetfibrer, på samma gång.
0 problem: enastående tvättad tvätt, enkel att stryka.
Ta det lugnt, vi håller ställningarna

Designutveckling

Äkta italiensk stil
Tillförlitlig, tålig, vacker. Innex-maskinerna är oslagbart enkla att använda och har dessutom en elegant italiensk design.

Enkelt och intuitivt

Enkelt och intuitivt

Allt du behöver – på en gång

Allt med Innex-tvätt/torkmaskinen är utformat för att vara enkelt och intuitivt att använda: det är enkelt att hitta den iögonfallande blå Push&Wash-knappen. Program och cykler är tydligt uppdelade, så att du snabbt hittar det du behöver. Alla specialfunktioner har tydliga beskrivningar på den nya kontrollpanelen. Enkelt, eller hur?

Allt det utrymme du behöver

Allt det utrymme du behöver

Innex-tvätt/torkmaskinens extra stora öppning gör det enklare att lägga i och ta ut tvätten. Det ergonomiska handtaget är bekvämt och enkelt att använda.