2 sekunder, 1 tryckning, 0 problem

Enknappslösningen för ren och torr tvätt*

*1 tryck krävs efter att du startat maskinen."

 • Push&Go
 • Wash&Dry
 • Anti-Stain
 • Airfresh
 • Snabb 30'
 • Push&Go

  En knapptryckning: det är allt som behövs för att starta maskinen, ställa in programmet och starta tvättcykeln. Du får gnistrande ren tvätt på 45 minuter.

  *1 tryck krävs efter att du startat maskinen.

 • Tvätta och torka på 45 minuter

  Wash&Dry har en snabb och effektiv 15 minuters tvättcykel följt av en 30 minuters torkcykel. Sen särskilda Wash&Dry-tekniken ser till att plaggen blir enkla att stryka och klara att användas

 • Hejdå, envisa fläckar.

  Välj typ av fläck och låt tvätt & tork i ett göra resten: den väljer automatiskt den bästa diskinställningen för att avlägsna fläckarna. Luta dig tillbaka och ta det lugnt. Food: vin, frukt, dressingar, såser och andra organiska fläckar. Work: bläck, motorolja, osv. Outdoor: lera och gräs och andra typiska utomhusfläckar. För bomulls- och syntetcykler vid 30 till 60 °C.

 • Airfresh

  AirFresh-cykeln fräschar upp rena plagg på bara 30 minuter. Trumman rör sig på ett särskilt sätt som gör att varm luft tränger in i fibrerna och avlägsnar rök, fett och andra partiklar

 • Rapid 30’

  Det perfekta programmet när det inte finns tid: bara 30 minuter behövs för att slutföra cykeln.

Push&Go

Turbo programming technology.

En knapptryckning: det är allt som behövs för att starta maskinen, ställa in programmet och starta tvättcykeln*. Du får gnistrande ren tvätt på 45 minuter.

*1 tryck krävs efter att du startat produkten.

Maskiner för alla

Två sekunder: en enkel knapptryckning.

En knapp: starta maskinen, välj och starta ditt dagliga Wash&Dry-program, idealiskt för både bomulls- och syntetfibrer, på samma gång.

0 problem: enastående tvättad tvätt, enkel att stryka.

Ta det lugnt, vi håller ställningarna

*1 tryck krävs efter att du startat produkten.

Designutveckling

Äkta italiensk stil

Tillförlitlig, tålig, vacker. Innex-maskinerna är oslagbart enkla att använda och har dessutom en elegant italiensk design.

Enkelt och intuitivt

Enkelt och intuitivt

Allt du behöver – på en gång

Allt med Innex-tvätt/torkmaskinen är utformat för att vara enkelt och intuitivt att använda: det är enkelt att hitta den iögonfallande blå Push&Wash-knappen. Program och cykler är tydligt uppdelade, så att du snabbt hittar det du behöver. Alla specialfunktioner har tydliga beskrivningar på den nya kontrollpanelen. Enkelt, eller hur?

Allt det utrymme du behöver

Allt det utrymme du behöver

Innex-tvätt/torkmaskinens extra stora öppning gör det enklare att lägga i och ta ut tvätten. Det ergonomiska handtaget är bekvämt och enkelt att använda.