2 sekunder, 1 tryckning, 0 proplem

En knapptryckning: det är allt som behövs för att starta maskinen, ställa in programmet och starta tvättcykeln. Så enkelt är det*

*Ett tryck behövs efter att du startat maskinen."

 • Push&Go
 • Miljövänliga besparingar
 • Invertermotor
 • Water Balance Plus
 • Push&Go

  En knapptryckning: det är allt som behövs för att starta maskinen, ställa in programmet och starta tvättcykeln. Så enkelt är det.

  *Ett tryck behövs efter att du startat maskinen.

 • Din dagliga besparing.

  Cykeln 30° ECO har samma prestanda och tvättresultat som cykler med högre temperatur – du får fräscha, rena kläder samtidigt som du sparar pengar och bidrar till bättre miljö.

 • Trummans speciella rörelse har tagits fram för att effektivt avlägsna fläckar och göra tvättmedlet mer verksamt. Varje omkastning av rotationen är kalibrerad för att ta väl hand om och ge dig perfekt rengjorda kläder.
  Motorstyrningen är utmärkt och minskar vibrationerna under alla faser, även centrifugeringen, så att maskinen blir tystare.

  Il particolare movimento del cestello è stato progettato per rimuovere più efficacemente le macchie e migliorare il potere pulente del tuo detersivo. Ogni inversione di rotazione è calibrata per coccolare i tuoi capi e darti un pulito perfetto. L’eccellente controllo del motore riduce le vibrazioni in tutte le fasi, centrifuga compresa, garantendo una maggiore silenziosità.

 • Bara så mycket vatten du behöver.

  En innovativ sensor optimerar vattenförbrukningen under varje fas genom att bara använda så mycket vatten som krävs för den tvätt du har matat in.
  Och utöver att spara vatten så sparar du också den energi som behövs för att värma upp det.

Push&Go-teknik

Turbo-programmeringsteknik

En knapptryckning: det är allt som behövs för att starta maskinen, ställa in programmet och starta tvättcykeln. Du får gnistrande ren tvätt på 45 minuter.

*Ett tryck behövs efter att du startat maskinen.

Anti-Odour-cykel

Innovativa trumrörelser, en extra sköljning i slutet av cykeln och konstant temperaturkontroll gör att kläderna blir fria från envisa lukter från rök, svett och fett.

Anti-Stain-alternativ

För ännu mer effektiv borttagning av olika typer av fläckar.

 • Food – avlägsnar organiska fläckar som sås, dressingar och vin.
 • Work – avlägsnar fläckar som bläck och smink./li>
 • Outdoor - avlägsnar typiska utomhusfläckar som gräs och lera.

Fast-cykel

Välj hur lång tid du har på dig att tvätta.

9 minuter: marknadens snabbaste uppfräschningscykel.
30 minuter: en kort 30-graderscykel idealisk för blandade plagg.
1 timme: en 60-graderscykel med utmärkt kombination av tid och tvättresultat.

Fast Forward

Om du plötsligt måste ge dig iväg och inte vill lämna tvättmaskinen på trycker du på Fast Forward-knappen, så hoppar maskinen över skölj- och centrifugeringsfasen för att avsluta cykeln på bara 20 mintuer.

Program för vadderade föremål

Du sparar tid och pengar med den här fintvättscykeln som gör att dina vadderade plagg och täcken behåller sin mjukhet och volym

Självrengörande program

Det här programmet är särskilt utformat för att rengöra maskinens inre delar utan att använda specialtvättmedel. Använd det regelbundet för att se till att du alltid tvättar i en maskin som är ren och hygienisk. Dessutom förlängs maskinens livslängd genom att alla matrester som kan orsaka dålig lukt elimineras vid 90 grader.

Designutveckling

Äkta italiensk stil

Tillförlitlig, tålig, vacker. Innex-maskinerna är oslagbart enkla att använda och har dessutom en elegant italiensk design.

Enkelt och intuitivt

Enkelt och intuitivt

Allt du behöver – på en gång

Allt med Innex-tvättmaskinen är utformat för att vara enkelt och intuitivt att använda: det är enkelt att hitta den iögonfallande blå Push&Wash-knappen. Program och cykler är tydligt uppdelade, så att du snabbt hittar det du behöver. Alla specialfunktioner har tydliga beskrivningar på den nya kontrollpanelen. Enkelt, eller hur?

Allt det utrymme du behöver

Allt det utrymme du behöver

Innex-tvättmaskinens extra stora öppning gör det enklare att lägga i och ta ut tvätten. Det ergonomiska handtaget är bekvämt och enkelt att använda.