Matlagningsserien Aria

Prestanda och design i perfekt harmoni

Fantastiska resultat med mer än 80 vardagsrecept och bara en knapp!
Fantastiska resultat med mer än 80 vardagsrecept och bara en knapp!

Förenkla vardagsmatlagningen med Turn&Cook, en smart funktion som ställer in tillagningstiden och ugnstemperaturen för mer än 80 recept. Och du behöver inte oroa dig för att maten ska bli överkokt – ugnen stängs av automatiskt när programmet har slutförts.

Belysning på insidan

Du behöver inte öppna luckan för att titta till maten: tack vare den interna belysningen ser du allt tydligt.

Mer rum för dina rätter

XXL Capacity ger dig hela 71 liter att laga fantastisk mat på, med större droppbricka och maximal flexibilitet.

Click&Clean

Indesit är först med ett patenterat system för att enkelt ta loss och rengöra den interna glasluckan. Det går snabbt och enkelt i bara två steg. Utan verktyg.

Större grill, bättre resultat

Enhetlig grillning med Full Surface Grill: förbättrad design för perfekt grillning över hela ytan.

DUBBLA MIKROVÅGSUGNAR SNABB EFFEKTIV MATLAGNING*

Tack vare ett specialsystem som fördubblar mikrovågsutstrålningen är de nya Aria-mikrovågsugnarna inte bara snabba, utan kan vara din mest värdefulla tillgång i köket: alla rätter tillagas lika bra som i traditionella ugnar.

*Dubbel utstrålning av mikrovågor

Plate Cover, funktionellt helt enkelt

Med täcklocket Plate Cover kan du värma två rätter på samma gång utan att smakerna blandas – och dessutom sparar du tid. Det kan också användas för att bevara texturen och förhindra stänk när du värmer upp en enda rätt.

EN NY MATLAGNINGSUPPLEVELSE INOM RÄCKHÅLL

De nya induktionshällarna är funktionella, säkra och perfekta för alla moderna kök tack vare den eleganta designen, flexibiliteten och energieffektiviteten.

DualZone: mångsidighet ger fler möjligheter

Med den här anpassningsbara matlagningszonen kan du välja om du vill ställa två kastruller på två separata ytor, eller använda en enda yta för att laga mat i stora kastruller och stekpannor.

MaxiCook: en yta, flera rätter

Med MaxiCook-tekniken kan du slå ihop flera matlagningsytor till en enda. Du kan använda en enda matlagningszon för olika kastruller med olika storlekar, och anpassa värmen efter kastrullens storlek.

Rengör snabbt och enkelt

Du torkar enkelt av den släta ytan med en våt svamp, utan att bränna dig.

Säkerheten först: ingen kontakt med lågan

Värmeelementet aktiveras först när det upptäcker kastruller med botten av rostfritt stål, och resten av ytan håller en säker och kall temperatur. Ett högkvalitativt säkerhetssystem ser till att hällen är säker när barnen är i närheten.

STIL OCH FUNKTIONER INOM RÄCKHÅLL

Indesits gashällar är lika med maximal tillförlitlighet och fantastisk mat. De är utformade för jämn värmefördelning och enhetlig tillagning, alltid snabbt och med lägre energiförbrukning.

Perfekt harmoni

Vreden är anpassade efter ugnen och mikrovågsugnen för enhetlig design och prestanda.

HighPower-låga

Den nya generationens dubbelkronbrännare som tack vare ökad fördelning av lågorna ger direktvärme och större effekt, och därmed når kokpunkten snabbare.

Funktion möter säkerhet

Hällarnas design har förbättrats så att ytan är infälld, slät och utan fogar, vilket gör den enkel att rengöra om du spiller mat eller vätska på den.

DEN PERFEKTA KOMBINATIONEN AV PRESTANDA OCH DESIGN

Indesit har ett stort utbud av spishällar utformade inte bara för att vara effektiva, utan även för att bidra med stil och harmoni. De finns i rostfritt stål eller i glas för att matcha Aria-seriens köksapparater.

Stil och funktioner

Indesit har ett sortiment med spisfläktar för alla behov – som dessutom är snygga och lätta att använda.

Tredubbel effekt

De nya spisfläktarna har tre justerbara hastigheter, motsvarigheten till tre olika motoreffekter, som gör att du kan anpassa funktionen efter behov.

Click&Clean-funktion

Det är enkelt att avlägsna aluminiumfiltren för att diska dem i diskmaskinen, och lika enkelt att sätta tillbaka dem med ett klick.

En ljusare miljö

Främre belysning gör att allt syns bättre, eftersom ljuset sprids jämnt och direkt i alla riktningar.