Den nya diskmaskinen för alla storlekar

eXtra-resultat på bara en timme
 • Ny eXtra-cykel
 • Invertermotor
 • eXtra Light
 • Plats för allt, från S till XXL

  Den nya eXtra-cykeln är särskilt utformad för större tillbehör, som droppbrickor, galler till spishällar, pizzaplåtar och stora grytor.
  Du tar bara bort den övre korgen, så får du hela 53 cm utrymme på höjden och skinande ren disk.

 • För envisa matrester.

  Tillsammans ger invertermotorn och det innovativa hydrauliska systemet perfekt resultat på en timme, även om disken är extra smutsig.

 • Extra skonsamt för ömtåliga föremål.

  eXtra Light-alternativet är den perfekta lösningen när du vill diska stora, ömtåliga föremål väldigt försiktigt.

Nya Extra Hygiene

För sinnesro

Den här nya cykeln är särskilt framtagen för din bebis leksaker, nappflaskor, bestick och tallrikar.

Baby Care

För bakteriefri disk

Baby Care-cykeln avlägsnar 99,999 procent av bakterierna vilket betyder hygienisk disk för hela familjen, och särskilt för bebisar och småbarn*. Baby Care rengör och torkar all disk effektivt, inte bara sådan som är matrelaterad, utan också leksaker och annat som behöver rengöras ordentligt.

*Resultat bekräftade av ett externt testinstitut.

Äkta italiensk design

Indesits eXtra-diskmaskiner är snygga och effektfulla. Välj utseende: rostfritt stål, silver eller vitt med grå detaljer.

Maximal effektivitet

Med eXtra-diskmaskinen behöver du inte handdiska: maskinen sköter fördisken själv med Eco- och Normal-programmen. Du får maximala resultat med de automatiska programmen tack vare grumlighetssensorerna och invertermotorn som optimerar alla diskparametrar.

Enkel och flexibel att använda

Det är enkelt och säkert att plocka i och ur en eXtra-diskmaskin tack vare korgarna som är utformade för maximal flexibilitet och upp till 14 kuvert. Om du har höga kastruller lyfter du enkelt upp den övre korgen och får 3,5 centimeter extra utrymme.

Minimala förbrukningsnivåer.

eXtra-diskmaskiner behöver bara 9 liter vatten (omkring 44 procent mindre än traditionella diskmaskiner*) för att diska upp till 14 kuvert.
Indesits eXtra-serie har också maximal energieffektivitet i klass A+++, som garanterar bästa disk- och torkresultat med en energiförbrukning som är 20 procent lägre än A+. Nu är det enklare för alla att minska sina kostnader och sin miljöpåverkan.
*dvs. en diskmaskin som använder 16 liter vatten.

Teknik och säkerhet

Alla eXtra-diskmaskiner har tekniskt avancerade system så att du kan känna dig säker när du använder dem. Den nya virtuella sensorn aktiveras om det uppstår skum eller ett filter sätts igen. Den anpassar motorhastigheten och vattentillförseln för att lösa problemet utan att avbryta diskcykeln. Om vattentrycket ändras plötsligt, eller om röret för vattentillförsel går sönder, stoppar Water Stop-systemet omedelbart vattenintaget genom att stänga kranen så att maskinen stannar.
Och systemet för översvämningsskydd styr på ett smart sätt hur mycket vatten som tillförs diskmaskinen. Om mer vatten än vad som behövs tillförs, avbryter systemet maskinen och pumpar ut det överflödiga vattnet.

Tystnad

Indesit-diskmaskiner är tysta och stör dig inte om du vill göra andra saker. Den ny invertermotorn och ljudisolerande material säkerställer tyst diskning på natten, och minskar ljudnivån till 44 dB(A), som kan jämföras med ett tyst samtal.

Program och alternativ

De nya eXtra-diskmaskinerna har ett generöst utbud av program och alternativ för alla behov: från ECO- till INTENSIVE-program, från RAPID 40-minuterscykel till HALF LOAD och alternativet DELAYED START.

Tillförlitlighet

Insidan av de nya extra-diskmaskinerna är tillverkad av 100 procent rostfritt stål, ett material som maximerar tvätt- och torkprestanda och garanterar perfekt hygien och långsiktig tillförlitlighet.