Funderar du på att köpa en mikrovågsugn?
Låt oss hjälpa till

Mikrovågsugnar har länge varit standard i köken. De brukade vara ett substitut för traditionella ugnar när man ville värma eller tina upp en rätt snabbt.
Nya mikrovågsugnar har utvecklats mycket och har massor av fantastiska funktioner och tekniker som gör att du kan laga läckra måltider, precis som med en traditionell ugn.

1. Ta fram måttbandet!

En av de bra sakerna med mikrovågsugnar är deras storlek – de är små, kompakta och lätta att placera i ett kök. Men du måste ändå se till att du vet exakt hur mycket utrymme som finns tillgängligt. Det är särskilt viktigt om du vill köpa en inbyggd mikrovågsugn.

De här typerna av mikrovågsugnar passar perfekt tillsammans med resten av köksskåpen, och ser fantastiska ut! Därför är det viktigt att du vet de exakta måtten på det tillgängliga utrymmet.

2. Välj extrafunktioner

Tekniken i mikrovågsugnarna har kommit långt. De senaste modellerna har många intressanta funktioner som hjälper dig att laga läckra måltider, och hjälper dig steg för steg.
Fundera på vad du vill göra med mikrovågsugnen och välj en som har de funktioner du behöver.
Här är ett urval av de funktioner som Indesits mikrovågsugnar kan erbjuda:

Design

Eleganta, moderna, funktionella

Indesits mikrovågsugnar har en enastående design och de senaste teknikerna och funktionerna, så att du kan skapa utsökta rätter

Förbättrad LED-display

Full kontroll utan ansträngning.

Med den förbättrade LED-displayen på Indesits mikrovågsugnar i Aria-serien når du inställningar och program på ett tydligt och intuitivt sätt. De belysta ikonerna, pekknapparna och ett tydligt gränssnitt gör matlagningen enkel.

Grill

Perfekt stekyta

Mikrovågsugnar i Indesits Aria-serie har en inbyggd grill – du får alla fördelar med mikrovågsmatlagningen och lagar dessutom rätter med perfekt brynt och krispig yta.

Förprogrammerade inställningar

Laga mat med tillförsikt.

Indesits Aria-mikrovågsugnar gör matlagningen enklare än tidigare med massor av förprogrammerade funktioner som automatiskt ställer in idealisk temperatur och tillagningstid för dina recept. Du får perfekt tillagade rätter oavsett om du lagar pizza eller rostar grönsaker – varje gång.

Täcklock

En hjälpande hand i köket.

Täcklocket till Indesits Aria-mikrovågsugn gör att du inte behöver torka upp spill. Du kan också täcka över en rätt och tillaga en annan på samma gång, så att dofterna inte blandas.