Att laga mat kan vara kul. Att göra rent är inte kul.
(Men du kan göra det enklare och mer kostnadseffektivt!)

Tid är dyrbart: välj hushållsapparater som minimerar ditt arbete.

Att laga mat kan vara kul. Att göra rent är inte kul. 
(Men du kan göra det enklare och mer kostnadseffektivt!)

Jag älskar att laga mat. Jag letar recept på webben och ser varenda matlagningsprogram som finns.

Min hobby är att hitta ingredienser, kombinera dem och lägga till en egen liten twist i recepten. Jag älskar när mina rätter står i ugnen eller på spishällen och förvandlas till något gott som familjen kan sätta tänderna i.

Och sen kommer så klart det tråkiga ... att göra rent. För oss som inte har råd med hushållshjälp är det oundvikligt.
Tack och lov har jag hittat köksapparater som passar mig perfekt. En vän berättade om dem när jag hade klagat på hur mycket jag avskyr att försöka få ugnens glaspanel ren.

Det är Indesits PureGlass-serie. Jag älskade den så fort jag fick se den eftersom den är allt jag vill ha: elegant, funktionell och prisvärd. Du måste bara älska den! :)

Och så var det det där med ugnens glaspanel: nu är det enkelt att göra rent den. Jag tar bort den från mina nya PureGlass-ugn i tre enkla steg, och sedan är den extremt enkel att torka av. Du tar ut den och rengör den – utan att behöva huka dig ned i obekväma positioner eller bli vansinnig när du försöker nå en envis fläck. Lätt som en plätt!

Precis som de flesta familjer måste vi hålla koll på utgifterna. En annan bra sak med PureGlass-serien är att den är otroligt energieffektiv. Spishällens brännare är utformade för att fokusera lågan på stekpannan, vilket minskar gasförbrukningen, och ugnens energieffektivitet är enastående.

Summa summarum: Jag slösar mindre, sparar mer och lägger mindre tid på att göra rent. Perfekt!

Här kan du få mer information om PureGlass-serien.