Min tvättmaskin är en tidsmaskin

Spara energi, vatten och (viktigast av allt!) tid

Min tvättmaskin är en tidsmaskin

Häromdagen satte jag och maken oss ner för att göra en ATT-GÖRA-lista. När vi var klara tittade vi på listan och insåg att dagarna inte har tillräckligt med timmar för att vi ska hinna med allt.

Du vet hur det är: barn, jobb, hushållssysslor, handla, städa, planera, fixa, laga mat. Och om vi som genom ett under får lite tid över försöker vi pressa in lite avkoppling – en film, en bok, en romantisk middag (ha! kommer du ihåg dom?).

Ta tvätten till exempel. Högarna växer hela tiden. Och när ett lass är färdigtvättat finns det minst två lass som är klara för torktumling. Att tvätta kläder kan ta alldeles för lång tid. Och för föräldrar är tid dyrbart!

Tänk på vattnet och elektriciteten! Det kostade oss en förmögenhet.

Så vi struntade i ATT-GÖRA-listan ett tag och fokuserade på något annat – en tidsmaskin.

Japp, en tidsmaskin.

Några vänner berättade om Indesits MyTime-tvättmaskiner och vi tittade på dem. De var exakt vad vi behövde. Vi gjorde oss omedelbart av med vår gamla maskin och skaffade en MyTime. Ut med det gamla, in med det nya!

Wow. Vilken skillnad.

Den här lilla pärlan har 6 ultrasnabba program som tar från 20 minuter (ja, TJUGO!) till 59 minuter, beroende på typen av last. Jag stoppar in tvätten och innan jag vet ordet av är den helt fräsch och fri från fläckar.

Sedan vi bytte till MyTime tvättar vi faktiskt oftare, men har mycket mer ledig tid!

Vårt andra bekymmer var besparingar (naturligtvis). En ineffektiv maskin betyder extra kostnader månad efter månad. Så hur gick det för vår nya maskin?

Svar: fantastiskt bra. För små laddningar sparar vi mer än 70 procent vatten.

Så, ja, en tidsmaskin. Vi kanske inte kan resa till framtiden eller bakåt i tiden. Men vi kan absolut njuta mer av nuet.

Här kan du få mer information om Indesits MyTime-tvättmaskin.