Tips för familjeekonomin: välj energieffektiva apparater

När det gäller besparingar är minsta lilla till hjälp.

Tips för familjeekonomin: välj energieffektiva apparater

Jag gillar inte matematik. Över huvud taget. Men jag är mamma, och mammor måste utveckla färdigheter som de trodde att de inte hade ... inklusive att hantera siffror.

En gång i månaden sätter vi oss ned med penna, papper och en räknare. Vi går igenom räkningar och utgifter. Japp, det är lika kul som det låter :( men nödvändigt!

Vi har gjort en lista över allt som vi kan spara in på utan att bli deprimerade (det vill säga, tillåt dig att äta på restaurang ibland!). En av de saker vi tittade extra på var apparaternas energieffektivitet. En ineffektiv apparat slösar med energi, och när det gäller tvätt- och diskmaskiner så slösar de med vatten också.

Slöseriet syns snart på räkningarna.

Med det i åtanke letade vi igenom webben och pratade med vänner. Vi letade efter tillförlitliga, praktiska och effektiva hushållsapparater, den där sorten som är där för att hjälpa till, inte för att komplicera livet.

Efter noggrant övervägande valde vi Indesits eXtra-serie.

Varför? Eftersom Indesit erbjuder de tåliga, enkla och tillförlitliga produkter som verkliga familjer behöver. Deras eXtra-apparater är fullpackade med funktioner som vi faktiskt kommer att använda, och har ett perfekt pris.

Och apparaterna är väldigt energieffektiva, så att vi kan spara pengar i långa loppet. Med tanke på det mycket rimliga priset är det faktiskt en av de där ovanliga win-win-situationerna!

När vi nu har sparat pengar på våra hushållsapparater, och kommer att spara lite varje månad för att de är så otroligt energieffektiva, tycker jag att vi är värda en belöning.

Här kan du få mer information om Indesits serie med energieffektiva eXtra-apparater.