Nytt hem: dags att fira :)

Det var stressigt att flytta, men nödvändigt.
Och nu är det dags för inflyttningsfest!

Nytt hem: dags att fira :)

Vi älskade verkligen vårt gamla hus.

Det var vårt första hem som ett par, och det första som vi inredde själva. Framför allt var det där vi blev en familj, genom att på något magiskt sätt gå från två till tre.
Men sedan kom vår lilla flicka. Och plötsligt, lika magiskt, var vi fyra. Det var dags att acceptera att vi hade vuxit ur vårt lilla hus. Det var dags att gå vidare.
Så både med en klump i halsen och lite ivriga satte vi igång att leta efter ett nytt. Om du har gått igenom det vet du hur frustrerande det kan vara. Det tog evigheter!

Men nu är vi här – några månader senare är vi på plats i vårt nya hus. Det känns lite konstigt så klart. Jag måste känna längs väggarna innan jag hittar lysknapparna, till exempel. Men det kommer att ändras: just nu är det fortfarande ett hus. Snart blir det ett hem.
Och finns det någon bättre anledning att ha fest? Det känns tryggt att träffa gamla vänner på nya platser, eller hur?

Så här står vi nu, med vissa saker fortfarande nedpackade, och väntar på att gästerna ska komma.

Och det är fortfarande lite stökigt (jag har ingen aning om hur jag ska kunna reda ut alla kläder!), men en sak är säker: köket är redo för den här festen. Köket var faktiskt det första rummet som vi planerade och inredde.
Just nu, när vi jagar efter våra barn för att försöka få dem att klä på sig, kastar jag en tacksam blick på diskmaskinen.

Utan den skulle det inte bli någon fest i kväll, det är säkert.

Vi valde en Indesit eXtraspace-diskmaskin. Den är tålig, lätt att använda och fungerar perfekt! Det finns tillräckligt med utrymme för att diska tallrikar och bestick för 14 personer (vilket är tur, för vi blir 12 stycken i kväll!).

Den här lilla pärlan har alla program och alternativ jag behöver (sådana som jag faktiskt använder, i stället för den tjusiga-men-värdelösa typen), som startfördröjning, ECO, halvlast, intensivcykler och många andra. Om du vill kan du till och med ta bort den övre korgen och få ett diskutrymme som är hela 53 centimeter högt.
I alla fall, vi lyckades få på barnen kläderna, och jag tycker att jag hör någon vid dörren. Det är dags för festen att börja!

Ja, det börjar redan kännas som hemma.

Här kan du få mer information om Indesits eXtra-serie.