Dåligt med utrymme? Optimera!

Begränsat utrymme behöver inte betyda begränsade alternativ.

Dåligt med utrymme? Optimera!

Vi har väldigt lite extra utrymme i vårt hus. Överallt är det fullt med möbler, leksaker och allt möjligt annat (det mesta kommer jag inte ens ihåg att jag har köpt eller behövt).

Eftersom vi hade så begränsat med utrymme var vi tvungna att vara smarta när vi valde apparater. Vår regel är att de måste vara prisvärda, effektiva och se snygga ut om det går.

Ta tvättmaskinen. Vi letade länge innan vi hittade den som passade oss. Vi ville gärna ha en torktumlare också, men visste att det låg utanför vår budget. Men efter att ha letat länge och frågat runt hittade vi Indesits Innex-serie och deras tvätt/torkmaskiner. Bingo!

För det första låg de inom vår budget och passade i vårt pyttelilla badrum.

Han inte vill erkänna det, men min man förstår sig inte på hushållsmaskiner. Men även han kan enkelt ställa in program och cykler. Allt visas mycket tydligt på maskinen, och de få vred och knappar som finns är placerade väldigt intuitivt.

Och för att tala om program – det finns massor av dem. Fantastiskt nog är de verkligen användbara. Min favorit hittills är 45-minuterscykeln Wash&Dry, som gör exakt det du tror att den gör – och gör det perfekt.

När vi har lite tid över (alltför sällan ...) vill vi gärna gå ut med vänner. Ibland luktar kläderna av cigarettrök och fukt när vi kommer hem, utan att de egentligen är smutsiga. Då är det fantastiskt att använda AirFresh-cykeln: den fräschar snabbt upp kläderna så att all dålig lukt försvinner.

Jag berättade att jag gärna vill ha snygga hushållsapparater om det går. Och den här Indesit-tvättmaskinen designades av den berömda italienska designern Giorgetto Giugiaro. Det är en designerapparat!

Summa summarum: om du har dåligt med utrymme betyder det inte att du har färre alternativ, eller att du måste kompromissa med kvaliteten. Vi är otroligt nöjda med vår Indesit-tvätt/torkmaskin!

Här kan du få mer information om Indesits tvätt/torkmaskiner.