Ibland är mindre faktiskt bättre

När du har dåligt med utrymme, kompromissa med
storleken och inte med kvaliteten.

Ibland är mindre faktiskt bättre

Ok, det här kommer att låta hemskt. Jag kommer ihåg hur det kunde vara förut, när både jag och min man kollapsade på sängen efter en hel med dag arbete, hushållsjobb och (framför allt) att ta hand om vår mycket krävande tvååring. Ibland kunde vi säga saker som ”ska det inte bli underbart när hon flyttar hemifrån och vi har hela huset för oss själva?”.

Jag sa ju att det skulle låta hemskt. Men det var förstås en sorts desperat humor. Det är allt.

Nu är det i alla fall dags. Vår lilla dotter har blivit stor och ska flytta hemifrån för att studera. Och nu önskar vi att vi kunde få tillbaka den där tiden när hon var liten.

Hon har hittat ett pyttelitet (och jag menar verkligen pyttelitet) ställe som hon ska flytta in i tillsammans med sin bästa vän. Det är inte mycket större än rummet hon växte upp i, men de är jättenöjda båda två.

Hon bad mig alltså att hjälpa till att ordna saker och ting. Mitt först råd var: skaffa en diskmaskin.
Det är faktiskt den viktigaste regeln för att få lugn och ro när man delar hushåll. Ingen disk att diska = 90 procent mindre gräl. Garanterat.

Problemet var att den måste få plats i ett trångt badrum, men väldigt lite ledigt utrymme.

Jag pratade med några vänner och googlade lite tills jag hittade en lösning. Indesits serie med supersmala maskiner. Det var precis vad vi behövde.

Bara 45 centimeter breda är de tillräckligt små för att få plats med marginal!

Eftersom vi har en budget att tänka på (som alla familjer, eller hur?) var vi lite oroliga för priset, men den visade sig vara väldigt prisvärd. Tack och lov!

Den har alla möjliga sorters program och funktioner som de kommer att ha nytta av. Snabbcykler och halvlastfunktion bland annat.

Min lilla flicka (som min man fortfarande kallar henne) får en tillförlitlig, praktisk och effektiv maskin till precis rätt pris.

Och det allra bästa är att de inte kommer att bråka om vems tur det är att diska.

Här kan du få mer information om Indesits Slimline-serie.