Börjar det bli dåligt med plats?
Välj rätt apparat

I en familj på fyra personer är utrymmet dyrbart.

Börjar det bli dåligt med plats? 
Välj rätt apparat

Min dotter är vegetarian. Jag håller en konstant (och bara relativt effektiv) diet. Min man och min son äter mycket. Och jag menar verkligen mycket.
Vad blir följden av det? Komplicerade måltider och scheman till att börja med. Men också att kylskåpet brukade bli fullt väldigt snabbt. Att öppna kylskåpet var en säkerhetsrisk med all mat som staplats upp eller glömts bort djupt där inne!
Det var dags att skaffa ett nytt. Och efter mycket letande hittade vi ett kylskåp som passade oss perfekt.

Indesits eXtra-serie består av fantastiska kylskåp som har allt vi behöver. De har enkla, effektiva lösningar på massor av problem som vi brukade få.

Ta slöseri med mat, till exempel. Det driver mig till vansinne! Med vårt gamla kylskåp samlades mat i vrårna längst bak, och stannade där till långt efter utgångsdatum. Nu är det, tack vare eXtra-kylskåpets utdragbara hyllor, bara att dra ut en hylla för att se vad som finns därinne.
Maten håller längre också – med FlexiUse Box. Den här smarta lilla lådan kan placeras i olika temperaturområden inuti kylskåpet. Området med 0 grader är idealiskt för kött och känsliga livsmedel, och området med 5 grader är bättre för grönsaker och frukt. De håller längre och smakar bättre!

Som jag sa är vi många, och alla har olika matvanor. Det blir väldigt förvirrande. En lösning som jag har kommit på (jag är ju trots allt en mamma, så det är vad jag gör!) är att laga maten i förväg och frysa in. Som tur är kan jag anpassa insidan av vår nya Indesit-frys så att den passar: jag kan ta bort fack och flytta runt saker och ting så att jag får massor av extra utrymme att frysa in mat på. Briljant!

Här kan du få mer information om vår eXtra-serie med kombinerade kyl/frysar.