Tvätta: nu lika enkelt som 1-2-3

Intuitiva apparater förenklar livet

Tvätta: nu lika enkelt som 1-2-3

Min fru är min hjälte. Det är sant.

Hon har heltidsjobb, två barn och ett hushåll som hon sköter felfritt. Visst, jag hjälper till, men jag har inte samma organisatoriska färdigheter som hon har. På jobbet kan jag planera och ta beslut. Men när det gäller huset ... Jag frågar oftast min fru.
Vi delar på de flesta uppgifterna (om du har familj vet du att det finns en oändlig lista med saker som ska göras, varenda dag). Men det finns några som bara hon kan hantera.

En av dem är tvätten.
Av någon anledning förstår jag ingenting när det gäller tvättmaskinen. Jag är en gör-det-självare och gillar att fixa saker och fundera ut hur saker och ting fungerar. Men tvättmaskiner? Ett komplett mysterium.

Eller rättare sagt – de var ett komplett mysterium. Nu har vi en ny maskin.

För att göra saker och ting enklare för min fru bestämde jag mig för att hitta en ny tvättmaskin. En make-säker. Det var ändå hög tid att byta ut den gamla.
Efter lite googling hittade jag Indesits Innex-serie. Det var exakt det jag var ute efter.

Varför? Eftersom Innex-tvättprocessen ser ut så här, från början till slut:

a) Ladda den

b) Tryck på en knapp.

Det är allt. Bokstavligen.

Du behöver inte ställa in ett program varje gång du ska tvätta, inget fifflande med vred eller massor av knappar. Och 45 minuter senare är tvätten helt ren.
Tack vare ett smart system som kallas Push&Wash som till och med jag kan använda.
Nu har det blivit så enkelt att tvätta att vår tioårige son har börjat bidra, han också. Han vill också hjälpa sin mamma (ja, han är en ängel).

Vår Indesit Innex-tvättmaskin har naturligtvis en massa andra program och funktioner (som ECO-cykel, Anti-Odour-cykel och en invertermotor). Och jag är säker på att min fru kommer att utforska dem alla. Jag nöjer mig med att använda Push&Wash-funktionen.
Mamman får lite extra tid, jag har kommit över min tvättmaskinsfobi och vår son bidrar också. Alla är vinnare!

Här kan du få mer information om Indesits Innex-serie.