Mammas främsta färdighet: tidsplanering

Tidsplanering är livsplanering.

Mammas främsta färdighet: tidsplanering

Jag är inte en av de där mammorna som du ser i glansiga magasin. Mitt hår är inte perfekt hela tiden. Och inte min makeup heller (vid dom sällsynta tillfällen när jag någon ...).

Jag är en vanlig mamma, med vanliga problem.

Lyckligtvis är de inte så stora – för lite tid och ett ständigt hopp om att på något sätt vinna på Lotto (vilket jag antar betyder att vi skulle behöva lite mer pengar!).

Det är kanske samma små problem som du har, men det betyder inte att de inte är viktiga. Jag är övertygad om att smart planering, av både tid och pengar, verkligen hjälper. Det har förbättrat våra liv.

Det börjar med det mest grundläggande: dina hushållsapparater. De borde finnas där för att hjälpa dig, och inte tvärt om. Vi letade noggrant på nätet och hittade Indesits eXtra-diskmaskiner. Rätt pris, rätt funktioner.

Ta startfördröjningen till exempel. När du fyller diskmaskinen kan du ställa in den så att den startar när som helst, dag eller natt. Om det är något som irriterar mig så är det en diskho full med smutsig disk.

Disken verkar staplas där hela dagen, från frukost till middag.

Vi har börjat att helt enkelt sätta in smutsig disk i diskmaskinen när vi inte har tid att diska dem för hand. Vi gör det varje gång vi har ätit och efter varje mellanmål.

På natten, när vi sover, slås Indesit-diskmaskinen på och gör sitt jobb. Det är härligt att vakna upp till ett städat kök och ren disk!

Dessutom sparar vi pengar. Genom att ställa in maskinen så att den startar när taxan är låg spenderar vi mindre. Dessutom är själva maskinen både vatten- och energieffektiv.

För att sammanfatta: jag lägger mindre tid på att diska, räkningarna är mindre och vårt kök är snyggare!

Lite extra tid och lite extra pengar kan vara till stor hjälp för ett mer hälsosamt, rikare och (framför allt) lyckligare liv.

Så kom ihåg: tidsplanering är livsplanering :)

Här kan du få mer information om Indesits eXtra-serie.